Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ella, momenteel 28 jaar en woon in Groningen. Van kleins af aan heb ik  1 passie: turnen! Van mijn 5e tot mijn 21e heb ik met veel plezier geturnd bij gvav-rapiditas. Ik assisteerde bij de jongerenselectie en heb in 2011 mijn trainerslicentie gehaald en heb toen deze groep over genomen. Zelf ben ik bij de studententurnvereniging nog wat blijven trainen. Ik miste daar de uitdaging wat en heb in 2013 de overstap gemaakt naar de damesturngroep van Kracht en Vriendschap. Daar turn ik sindsdien met erg veel plezier en heb zelfs een rentree gemaakt in het wedstrijdturnen. Sinds 2015 geef ik ook les aan de selectie van de turnvereniging in Buitenpost. Naast trainster en turnster, ben ik ook zeer actief in het jureren van het damesturnen. Ik jureer op het hoogste niveau in de Nederlandse wedstrijdsport en kan mijn kennis van de oefenstof goed inzetten als trainster. Ook heb ik de afgelopen jaren aan ballet gedaan en mag me dan ook graag met choreografie bezig houden. Sinds september 2016 werk ik als trainster bij Kracht en Vriendschap. Ik geef de kikkerkweek les en samen met Jan vorm ik een trainersduo voor de dames B-selectie.

Wil je een keer meedoen? Vraag dan je train(st)er of je talent hebt.