2e plaatsingswedstrijd damesturnen 3e divisie

Gister turnden de dames 3e divisie ook hun 2e plaatsingswedstrijd in Dalen. Het was een wedstrijd met wisselende resultaten, maar al met al zien we elke wedstrijd vooruitgang!

Instappers Hannah en Renee laten elke wedstrijd betere oefeningen zien. Hannah behaalde het 2e sprongcijfer en 3e vloer wat haar uiteindelijk de 4e plaats opleverde! Renee pakte het 4e sprongcijfer en liet zien vooral netter te zijn gaan werken. Hiermee is zij 10e geworden!

De tweede wedstrijd was de beurt aan Pupil 1 Marigona en de senioren. Ook Marigona heeft laten zien netjes te kunnen werken en behaalde een 8e plaats!
Bij de senioren ging het wisselend. Er zijn persoonlijke doelen behaald, maar er waren ook teleurstellingen te verwerken. Een wedstrijd om van te leren!
Margriet werd met het 2e vloercijfer 7e, Marieke 12e, Daphne 14e en Nynke 20e. Esther kon vanwege een blessure helaas niet meedoen.

De derde ronde kwamen de junioren Jennefer en Nanette in actie. Lotte moest deze wedstrijd laten schieten vanwege een blessure.
Jennefer moest de balk 2x vroegtijdig verlaten, maar met het 3e vloercijfer behaalde ze de 6e plaats. Nanette behaalde met het 3e brugcijfer de 8e plaats.

De laatste ronde was de beurt aan Pupil 2 turnster Ysaline. Zij behaalde de 1e plaats op sprong en brug! Helaas was haar balk wat wiebelig wat haar deed kelderen in het klassement. Ze behaalde de 11e plaats.

De turnsters konden zich plaatsten voor de landelijke wedstrijden. Wie zich hebben geplaatst wordt aankomende week bekend gemaakt!