Kracht & Vriendschap neemt recreatie-afdeling van GV Olympia over per 1 januari 2019

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Middels dit bericht willen we jullie op de hoogte stellen van de overname van de recreatie-afdeling van GV Olympia door CSV Kracht en Vriendschap.
Het afgelopen jaar heeft Olympia te kampen gehad met een tekort aan leiding voor de recreatielessen. Hierdoor gingen veel lessen tijdelijk of structureel niet door. Dat is erg jammer voor alle kinderen die graag willen turnen. Ook het vinden van voldoende juryleden, bestuursleden en andere vrijwilligers is de afgelopen jaren lastig geweest voor zowel Olympia als K&V.
We zijn erg blij dat na de zomervakantie alle lessen van Olympia weer draaien. Deze lessen worden grotendeels door de leiding van Kracht en Vriendschap gegeven. Daarnaast heeft GV Olympia de acro-turnsters van Kracht en Vriendschap onder de hoede genomen. Deze trainen nu tweemaal per week bij Olympia
Op bestuurlijk niveau werken we al een tijdje samen en vullen elkaar goed aan.
Kortom, er is inmiddels een goede samenwerking tussen beide verenigingen tot stand gekomen.

Daarom is er besloten dat per 1 januari Kracht en Vriendschap de recreatie-afdeling van GV Olympia zal overnemen. Voor de turnsters zal er weinig veranderen. De lessen blijven op hetzelfde moment met dezelfde train(st)er, echter zal de contributie omhoog voor GV Olympia gaan en komt deze op € 52,50 per kwartaal. Dit is op gelijke hoogte als de contributie van Kracht en Vriendschap.

Middels bijgevoegde link vragen we alle recreatieleden van Olympia akkoord te geven voor de overstap van uw dochter/ zoon en Kracht & Vriendschap de bevoegdheid te geven vanaf januari de automatische incasso te laten doen.

Bij Kracht & Vriendschap wordt er per kwartaal geïncasseerd, te weten rond 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Er kan ook per kwartaal opgezegd worden, met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dus voor 1 december, 1 maart, 1 juni en 1 september. Bij akkoord voor het lidmaatschap gaat u ook akkoord met deze voorwaarden

Vriendelijke groeten,
Bestuur GV Olympia & Kracht en Vriendschap Groningen