Mooie resultaten op eerste herenwedstrijd in turnhal Europapark

Gister werd de eerste heren turnwedstrijd georganiseerd door K&V in onze turnhal. Met 2 banen en 6 toestellen was de hal overvol. Toch was het een geslaagde wedstrijd. Iedereen bedankt die deze wedstrijd mede mogelijk heeft gemaakt!

Ook voor de heren zelf ging het goed
In de eerste wedstrijd werd bij de senioren Tjeerd Jan met een hoge voltige score uiteindelik 5e. Rens werd 6e bij de junioren 2.
Bij de grote groep pupillen niveau 16 haalde Cosimo zelfs een 3e plaats en Noël behield met netheid prima zijn 8e plaats.

In wedstrijd 2 streden de junioren 1, met een 4e plaats en 6e plaats als resultaat voor Wouter en Gijs. De verschillen waren echt maar minimaal in dit niveau. Daarna volgde de overdonderende actie van  turner Milan om voor het dagkampioenschap te gaan. Zijn eigen doel werd behaald, en hoe: 19.00 pnt. op vloer en sprong! Hij bleef dit keer de zenuwen de baas.

In wedstrijd 3 waren nog 5 deelnemers te gaan. Jerayno werd 7e bij de jeugd 5e div. Koen werd 9e van de 17 met ook enkel decimalen als verschil onderling. Al met 1 foutje betekende het hard zakken in de ranking Helaas gebeurde dit bij voltige. Het was echt spannend bij de jeugd 4e div. Verder turnde Koen uitmuntend goed!
Jorn viel helaas uit wegens ziekte.
Voor Max zijn eerste westrijd als junior werd zoals afgesproken gestart met 4 toestellen in plaats van 6.
Fabio werd hier toch knap 4e ondanks een tegenvallende voltige oefening.

Mede door de inzet van professionele- en voldoende begeleiding, konden deze resultaten worden behaald.
Binnenkort horen we wie er door mag naar de finales.