De aanmeldingstermijn is gesloten! Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk

Wel kan je hier de oefenstofkaarten vinden zodat je ook thuis je oefening verder kan leren:

We hebben ook filmpjes opgenomen:
Onder de filmpjes is de wedstrijdinformatie te vinden!

Balkoefening R2

Balkoefening R3

Beste ouders,
In beide bijlages vindt u informatie over de TurnCup op 6 juli 2019. U kunt zien hoe laat en waar uw dochter/zoon mag turnen.
Op de dag zelf vragen we 2 euro entreekosten per volwassen (kinderen t/m 12 jaar gratis). Wilt u dit GEPAST meenemen, we hebben helaas geen pinautomaat.
We hebben een strak tijdsschema, we willen u vragen om bij wedstrijd 2,3 en 4 30 minuten vóór de warming-up aanwezig te zijn. Als er mogelijkheid is tot inlopen op het tijdsschema is iedereen in ieder geval aanwezig.
Aan het einde van de dag krijgt elk kind een vaantje en een diploma mee naar huis.
Voor vragen mag u altijd mailen naar turncupgroningen@hotmail.com.
Wij hebben er heel veel zin in!
Namens de TurnCupcommissie,
Suzan van Houten

Wedstrijdindeling 2019

Informatiebrief ouders

Als leuke afsluiting van het jaar, organiseren we een onderlinge wedstrijd voor alle recreatieleden van K&V en GVAV Rapiditas.

Waar en wanneer

Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 6 juli in de sporthal aan de Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Jouw wedstrijd zal een aantal uren duren. We kunnen nu nog niet zeggen of je ’s morgens of ’s middags aan de beurt bent. Dat hangt af van het aantal kinderen dat zich op gaat geven. Hierover krijg je later nog meer informatie.

De wedstrijddag

Het wordt een recreatieve wedstrijd voor zowel de meisjes als de jongens. Je gaat op verschillende toestellen de oefeningen laten zien die je hebt geleerd in de les. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van andere leuke sporten binnen onze verenigingen. Kortom, genoeg te beleven.

Opgave en kosten

Als je mee wilt doen, dan kan je je opgeven via het aanmeldformulier op de website van Kracht & Vriendschap Groningen.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze tekst. Deelname is gratis.

Opgeven kan tot uiterlijk  10 mei

Kleding

Het is niet verplicht om KV kleding aan te hebben, maar turnkleding/ turnpakje is zeer gewenst.

Vrijwilligers gevraagd

Deze wedstrijddag kan niet doorgaan zonder ouders die ons willen helpen met de organisatie. U kunt dan denken aan de volgende taken:  een toestelploeg voor het zware werk, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen,  mensen voor de catering,  begeleiden van de kinderen, bedienen van de muziek, bij de entree zitten, etc.  Dit jaar zoeken we ook weer ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag.  Als u ons een dag(deel) zou kunnen helpen, dan zijn wij (en alle turn(st)ers) u zeer dankbaar. Bij het aanmelden van uw kind (via bovenstaande link) voor de wedstrijd kunt u aangeven of u ons wilt helpen als vrijwilliger. Samen maken we er een superleuke wedstrijddag van!

Met vriendelijke groet,

De commissie TurnCup Groningen