Afronding seizoen (houd uw mailbox in de gaten)

Hallo,

Op scholen, maar ook binnen onze vereniging lopen er veel lessen ten einde. Nog 1 week en dan is het officieel zomervakantie! Onze recreatielessen hebben daarom komende week (8-12 juli) hun laatste lessen. De selectiegroepen in de turnhal trainen wel een groot gedeelte door in de vakantie.

Wij hebben op sommige lessen wat wijzigingen voor komend seizoen. Helaas gaan niet alle trainers door met lesgeven. Wij zijn de afgelopen weken enorm druk bezig (geweest) met het zoeken naar vervanging voor deze lessen. Voor een groot gedeelte is dit gelukkig gelukt. Ouders waarvan het de groepen aan gaat zijn (of worden) geïnformeerd hierover.

Tevens is de zomervakantie altijd een moment om de groepsindelingen goed te bekijken. Wie is er eigenlijk te oud voor die groep, of wie kan wel een niveau hoger meetrainen etc. Daarbij proberen we weer enigszins evenredige groepen in aantallen te maken. Wanneer er wijzigingen in groepen ontstaan wordt u hierover ook geïnformeerd. In dat zelfde bericht zal u ook de startdatum van de lessen vinden na de zomervakantie.

En voor 300 turn(st)ers is er morgen (6 juli) de langverwachte TURNCUP. We hopen jullie te zien in Hoogkerk!

Kortom, er wordt door ons veel via de mail gecommuniceerd. Wij horen regelmatig dat mails niet aankomen. Vaak blijken deze in de spam te zitten. Dus wellicht goed om die even te controleren en ons als “gewenst” te markeren om geen bericht te missen.

Rest mij jullie alvast een hele fijne vakantie te wensen!

Met vriendelijke groet,

Irene Thoman