Herfstvakantie
okt 20 – okt 28 hele dag

In de herfstvakantie zijn er geen lessen.
Het kan wel zijn dat er activiteiten worden georganiseerd of dat de selectiegroepen extra lessen hebben. Dit wordt echter altijd apart vermeld op de website dus houd die goed in de gaten!

Kerstvakantie
dec 22 2018 – jan 6 2019 hele dag

In de kerstvakantie zijn er geen lessen.

feb
Voorjaarsvakantie
feb 16 – feb 24 hele dag

In de voorjaarsvakantie zijn er geen lessen.

vr
Paasweekend
apr 19 – apr 21 hele dag

In het paasweekend zijn er geen lessen. Omdat wij van oorsprong een christelijke vereniging zijn, hebben wij ook vrij op goede vrijdag.
Eventuele activiteiten, wedstrijden of extra trainingen voor de selectie zullen apart vermeld worden. Houd daarvoor de website goed in de gaten.

Meivakantie
apr 27 – mei 5 hele dag

In de meivakantie zijn er geen lessen.

do
Hemelvaartsweekend
mei 30 – jun 2 hele dag

In het Hemelvaartsweekend zijn er geen lessen. Omdat wij van oorsprong een christelijke vereniging zijn, hebben wij ook vrij op de vrijdag na Hemelvaart.

jun
zo
Pinksterweekend
jun 9 – jun 10 hele dag

In het Pinksterweekend zijn er geen lessen. De zaterdaglessen gaan wel door!

jul
jul 13 – aug 25 hele dag

In de zomervakantie zijn er geen lessen.