Word je lid van Kracht en Vriendschap Groningen dan berekenen we je contributie. Dit om de kosten van zaalhuur, uitbetaling van trainers, materialen etc. te kunnen dekken. Het bestuur wordt niet betaald, maar behartigt de belangen geheel vrijwillig.

Wil je je aanmelden? Je mag eerst twee keer gratis komen proeven. Meld je van te voren wel even aan. Wil je lid worden, schrijf je dan via onze website in. Aan het begin van elk kwartaal wordt vooraf de contributie geïnd via automatische incasso. Je krijgt altijd (via de bank) bericht over de exacte datum. De ondertekening op de inschrijvingskaart bij aangaan van het lidmaatschap dient tegelijk als machtiging voor de automatische incasso.

Wil je je afmelden?
Dat kan via het afmeldformulier. Je ontvangt altijd een bevestiging van je afmelding. Mocht deze na 5 werkdagen onverhoopt niet verstuurd zijn neem dan opnieuw contact op. Het lidmaatschap beëindigen kan alleen op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Daarbij een maand opzegtermijn in acht opgenomen moet het bericht uiterlijk voor 1 december, 1 maart, 1 juni en 1 september binnen zijn. Ben je te laat dan verrekenen wij nog voor een kwartaal contributie. Je kan je daarbij niet beroepen op de kwartaalbetaling. Bij het inschrijven ben je immers akkoord gegaan met deze regeling.

Betaling via JeugdSportFonds / St.Leergeld aanvragen
Wanneer je de contributie niet of lastig kan betalen, kan je een aanvraag doen bij het Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld. Als je je aanmeld bij ons kan je bij de wijze van betalen aangeven dat je het door een van de fondsen wilt laten doen. Dit bericht komt binnen op onze fondsenadministratie en van daaruit wordt snel contact met je opgenomen over de werkwijze van de aanvraag. Meer info bij fonds@kvgroningen.nl

De bondscontributie voor de KNGU wordt bij elk kwartaal opgeteld. De bondscontributie geldt voor alle leden.

Wanneer je ook af en toe in Leek of Vries wil trainen kan je ervoor kiezen om een knipkaart te kopen. Je kan deze kaart bestellen via de webshop. Je kan met deze kaart 10x trainen op zelf te kiezen zaterdagen. Je betaalt dus alleen als je ook echt komt trainen! LET OP: na dit seizoen gaat de knipkaart voor de turnhal eruit.

Ook bij Kracht & Vriendschap kan je met de Stadjerspas korting krijgen op de contributie. Via www.stadjerspas.nl kan je de stadjerspas  aanvragen bij de gemeente. Je ontvangt een qrcode, die kan je inscannen en opsturen naar penningmeester@kvgroningen.nl, dan wordt de korting (waarde €20,00) met de eerstvolgende contributie  verrekend.

De contributie voor 2018 is: