Dansafdeling overgezet naar Ramé Dance Company

Naar jarenlang een dansafdeling te hebben gehad is dat helaas per 1 november verleden tijd. Met onder andere de enorme groei van Freerunning en de komst van de turnhal, merkten we dat de dansafdeling wat ondergesneeuwd raakte. Dat vonden wij erg vervelend want wij willen dat alle leden goed bedient worden en met veel plezier naar hun sport gaan.

Mede daarom is er besloten te kijken naar een goede dansschool waar we onze groepen bij onder konden brengen. Omdat Rosalie Horst al les gaf bij ons en een eigen Dance Company heeft opgericht is uiteindelijk daar de keuze op gevallen. Veel van onze dansleden zijn dan ook overgestapt naar Ramé Dance Company. Zowel de Streetdance als Jazzdance is overgestapt en ook Melanie (dansdocent Jazzdance) is meegegaan. Op zich veranderd er dus qua gezichten niet zoveel voor alle dansmeiden.

We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar staan volledig achter onze keuze. Nu krijgen de dansers weer de volledige aandacht die ze verdienen!