De lessen zijn weer begonnen – wij eren de jarigen van de vakantie nog even

De vakantie is weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en de meeste sportlessen ook! Wij hebben er zin in! Echter willen we toch nog heel even bij de vakantie stilstaan omdat er best nog een aantal jarigen waren:

Ons bestuurslid Will die zich altijd inzet voor de sporthoppers en de Grote Clubactie mocht op 21 augustus haar verjaardag vieren.

Erelid Frits van der Heide was ook op 21 augustus jarig. Hij heeft nu geen actieve rolmeer binnen de club maar heeft in vroegere jaren een grote rol van betekenis gehad

Margot Vochteloo vierde haar verjaardag op 25 augustus. Helaas heeft zij geen vaste lessen meer maar blijft z eop de achtergrond nog wel beschikbaar voor invalwerk

Ook Raymon Beihuisen was jarig op 25 augustus. Raymon is al jaren assistent bij de Freerunlessen en gaat dit haar zelffstandig de lessen in Eelde draaien. Al het leren loont, zowel voor hem als voor ons!

En ook Elien Wolke vierde haar verjaardag nog net in de vakantie. Op 30 augustus was zij jarig. Elien geeft les bij de kikkerkweek op donderdag, op zaterdag in Leek en sinds dit seizoen ook een paar uurtjes bij Olympia op de woensdagmiddag, Sweelincklaan.

Wij wensen iedereen nog heel veel jaren in goede gezondheid toe!