Voor de allerkleinsten bieden wij peuter- en kleutergym. Gymnastiek is één van de beste sporten om de motoriek van je kind te verbeteren. Basiselementen als springen, vallen, opstaan, rollen en evenwicht komen aan bod. Dit bieden wij dan ook op diverse momenten aan. Peutergym is er voor kinderen van 2-3 jaar, kleutergym is voor kinderen van 3-6 jaar. Op deze pagina vind je het laatste nieuws aangaande Peuter- en Kleutergym, maar ook het lesrooster van alle groepen die we hebben.

Vanaf maart 2019 zullen wij in samenwerking met SKSG, GVAV, Huis voor de Sport Groningen, Alfa-college Sport en Bewegen en de KNGU het nijntje beweegdiploma aanbieden.

Het nijntje Beweegdiploma 1 of 2 is bedoeld voor de kinderen vanaf 2 t/m 5 jaar, die zonder papa, mama, opa, oma of oppas gaan gymmen (jullie mogen natuurlijk wel blijven kijken). Met het programma ontwikkelen kinderen op een speelse manier hun motorische vaardigheden. Als de kinderen de vaardigheden, zoals huppelen, gooien, vangen, springen, hinkelen en balanceren, beheersen krijgen ze een nijntje Beweegdiploma. Klik hier voor meer informatie.

opgeven voor de peuters van 2-3 jaar uit de wijk kan via Nynke@gvavgymnastiek.nl (zie onderstaande flyer)

 

Laatste nieuws

Lesrooster