Hoewel het algemeen bekend is dat damesturnen niet zo’n lange duur kent als herenturnen is het tegendeel waar. Bij Kracht & Vriendschap word er gewoon doorgeturnd! Er zijn 2 damesgroepen. Op de dinsdagavond aan de Canadalaan komen vrouwen tussen de 18 en 65 bij elkaar om wat ze vroeger op turnen geleerd hebben bij te houden of juist  nieuwe elementen aan te leren. Een ieder kan op haar eigen niveau meedoen. Een gezellige club dames die nog hart voor de sport heeft en het niet kan loslaten.
Op donderdagavond is er een groep dames die iets fanatieker is. Sommigen doen nog mee aan wedstrijden. In het algemeen zijn dit dames die een geschiedenis in het turnen hebben. Een deel van deze dames traint op zaterdag ook wel eens mee in de turnhal in Leek (totdat er een turnhal in Groningen is).Heb je vroeger ook geturnd of lijkt het je heel leuk om het te proberen? Kom dan vooral een keer langs en ervaar het!

Op deze pagina vind je het laatste nieuws aangaande Turnen 18+, maar ook het lesrooster van alle groepen die we hebben.