Eerste wedstrijd B-selectie & kikkerkweek turnen

Afgelopen zaterdag deden de kikkers en d2 meisjes van de b selectie mee aan de eerste wedstrijd nts c in Nieuwe Pekela. Er werd goed geturnd en netjes gewerkt, maar ook foutjes gemaakt of vergeetachtigheid bij de allerjongsten. Bij mini D2 werd Renee knap 5e, Hannah 9e, Amy-Lynn 11e en Lynn I. 17e. Bij mini d3 werd Evelien W. Net 4e. Puck (2012) werd heel netjes 11e en ook Nora als minimini (2011) werd keurig 12e. Leanne 18e. Bij de instap turnde Andrea heel goed en werd ook net 4e. Rosalinde zit nog maar net bij mij en werd al meteen netjes 9e. Isabel wist de oefeningen nu ook goed en werd 11e. Ook bij de pupillen 1 d2 was er een 4e plek, namelijk voor Eveline V. Zij turnde super. Mare turnde ook heel goed en stond in de top de eerste 3 toestellen, alleen ging de laatste, de balk, door de zenuwen mis en had ze 2 vallen. Ze werd daarmee nog netjes 6e. Bij de pupillen 2 d2 turnde Sam en Lotte. Sam turnde een goede wedstrijd, maar vergat een streksprong 1/1 wat dure N aftrek geeft. Lotte turnde ook netjes, maar was te zenuwachtig op de balk en verliet die meer dan eens. Ze werden nog 11e en 12e. Veel goede prestaties en meiden dichtbij, op naar de volgende wedstrijd!