Evelien op de Ahoycup

Gister mocht Evelien turnen tijdens de Ahoycup in Rotterdam. Een wedstrijd waar de beste 10 van de junioren en senioren 1e div en senioren 2e div zich via het NK voor hadden geplaatst.

Tijdens deze wedstrijd moest Evelien conform supplement A turnen (een niveau hoger dan ze normaal doet) tegen meiden die zich allemaal al hadden bewezen op de NK’s.

Voor ons was het meedoen aan het NK al een prestatie op zich, waardoor de Ahoycup de ‘kers op de taart’ werd.

Vrijdag hadden we podiumtraining en wij zagen dat het niveau echt heel hoog lag.. Dus wij gingen vandaag heen om vooral te genieten van deze dag en het feit dat we tijdens dit evenement mee mochten doen!

Evelien turnde gister (onder toeziend oog van onze fanclub van de A selectie) een super wedstrijd! Ze begon op sprong waar ze voor het eerst weer een tsuki hoek en tsuki hurk heeft gesprongen, score 12.100! Vervolgens brug, op dit toestel heeft ze vandaag hard moeten werken (al lijkt het misschien niet zo) maar ze heeft zich er knap door heen gevochten: 10.267!
Op balk turnde ze stabiel: 10.700 en als laatste vloer, waar Evelien bijna letterlijk kan shinen en dat deed ze! Score 12.300!

Hiermee is Evelien als 13e geëindigd! Een super knappe prestatie!

Wij waren al trots dat we mee mochten doen, en dan ook nog zo hoog eindigen is fantastisch!

Misschien nog wel het belangrijkste: we hebben enorm genoten van de wedstrijd en de ambiance van dit evenement 🤗

Vanmorgen hoorde we ook nog eens dat Ysaline met de pirouette challenge heeft gewonnen en daarmee een cheque van 250 van Janssen en Fritsen voor de club heeft verdient!

EAl met al een super mooie dag én afsluiter van een mooi seizoen!

Bekijk het hele fotoalbum hier