flink wat medailles en finaleplekken bij de heren

Afgelopen zaterdag hebben de jongens van K&V hun 2e wedstrijd gehad. Guus heeft de 1e plaats wederom weten te behalen bij de 4e div. instap 18. Zowel in de wedstrijd als in de competitie werd hij 1e. Daniël werd 4e en beiden zijn door naar de finale. Jonathan (3e in competitie) werd 6e en mag ook naar de finale , Tygo pakte de 7e plek en Chris de 9e.

Joas pakte het zilver (1e in comp.) bij de pupillen 17 en mag ook door.
Bij de instap 19 werd Hugo 3e (ook in competitie 3e) en hij is daarmee door naar de finale. Tim werd hier 8e en mag niet door helaas.
Mehran heeft de 1e plaats veroverd en werd daarmee 1e in de competitie. Hij mag dus ook naar de finale in Lemmer.

Bij de pupillen 18 was Dion 9e geworden en net als Eljoenai, 17e, hebben deze mannen zich nog wel geplaatst.

Kortom, een prima wedstrijd en met mooie competitie uitslagen in Hoogeveen.
Op naar Lemmer (geboorte plaats Epke!) op 6 April.