Gratis de club sponsoren!

Wist jij dat je heel gemakkelijk een extra bijdrage kan leveren aan de club? Door je online aankopen te doen via onze link van sponsorkliks.
Voor elk besteld product via deze link krijgt de vereniging een kleine commissie. Soms gaat het om centen, maar voor bijvoorbeeld witgoed en/of vliegtickets kan het om tientallen euro’s gaan! Sinterklaas en ook de Kerstman kunnen ons bijvoorbeeld heel goed helpen op deze manier!

Op de link van sponsorkliks staan alle bekende webwinkels waar je waarschijnlijk het meeste shopt. Het is dus maar één klik verder dan normaal en je helpt de club er enorm mee. Elke bijdrage is namelijk welkom voor kosten voor leiding, vernieuwing en reparatie van materiaal. Als dit door extra potjes betaald kan worden, kunnen wij de contributie lager houden.

Help ook mee en klik voor K&V!