Handige klusser gezocht!

Met onze aanwezigheid in diverse zalen hebben wij vaak allerhande kleine klustaken:

Denk aan een nieuw slot op onze eigen kasten omdat deze is losgeraakt, een nieuw kastje maken voor een nieuwe locatie.Kleine reparaties aan materiaal (vervangen van balkpootjes voor de lage balk) etc etc.

De meeste zaken hebben zelden spoed en kan dus naar eigen tijd ingedeeld worden, maar omdat de bestuursleden en de vrijwilligers die nu al iets voor de vereniging doen behoorlijk overlopen qua werkzaamheden zou het heel fijn zijn als één of twee personen deze taak zou willen oppakken. Het kluswerk blijft nu namelijk te vaak liggen.

Met gemiddeld een uurtje in de week zouden we al enorm geholpen zijn!

Uiteraard wordt materiaal vergoed, gereedschap kan vaak wel geregeld worden en als vaste vrijwilligers ben je van harte uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie en ontvang je ook jaarlijks een leuk bedankje!

Bij interesse graag mailen naar Daphne Veldman webmaster@kvgroningen.nl