Wij doen mee aan de 13e Jeugdsponsoractie van de Poiesz

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Met lessen op 13 verschillende locaties is er altijd behoefte aan nieuw materiaal en helaas is de post voor reparatie of vervanging ook vrij hoog. Sponsoracties zoals deze worden dus altijd voor (nieuw) materiaal ingezet!

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Kracht & Vriendschap Groningen bij de Poiesz supermarkt in Hoogkerk helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Kracht & Vriendschap Groningen, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Kracht & Vriendschap is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Hoogkerk. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Aankomende week starten we met de volgende aanbiedingen voor de extra munten. Wie wil de dag nou niet beginnen met een vers kopje koffie en een lekker gebakje!