Mooie resultaten op eerste NTS-B wedstrijd in Loppersum

Geslaagde wedstrijd voor de b selectie in Loppersum. Andrea turnt nieuw in de pupil 1 D1 en was erg zenuwachtig, ze werd 7e. De 4 pupillen 2 d1 zijn zeer aan elkaar gewaagd. Her en der net wat te veel foutjes voor het podium, zij werden opeenvolgend Emma 4e, Eveline 5e, Alisa 6e en Karlijn 7e. Anouk, junior E, won overtuigend de gouden medaille 🥇 Met het 1e cijfer op balk en brug is ze ook zeker van toestelfinales op die toestellen. Robin , senior E, werd met een prima wedstrijd 3e. Noor werd hier 6e.

In de tweede wedstrijd was het spannend bij de jeugd d2. Na 3 toestellen nog geen uitzicht op medailles, maar door fantastische vloeroefeningen werden Loliesa en Lotte 1 en 2. Dzjamilja turnt pas net in de selectie en werd nu 13e, ruimte voor groei. Bij de junioren F was Marit de allerbeste, Luna werd knap 3e. Mirret viel met een 4e plaat er net buiten. Loes werd 9e. Bij de jeugd G begon sprong voor Christine jammer met een weigering. Herpakte zich daarna wel super sterk. Jonna en Lieke turnden goed naar kunnen, ze werden 5e en 6e.

In de laatste wedstrijd wist Olivia brons te winnen bij de jeugd d1 met wat foutjes. Lynn, jeugd f, maakte alleen een foutje op balk, maar turnde super. Door een zeer raar laag beoordeelde vloer werd ze 5e, maar zit zeker meer in.

Daarnaast turnde Roxane (TGN) vandaag een sterke landelijke Kwart Finale in Hardenberg! Met het 1e sprong cijfer, heeft ze zich als 5e geplaatst voor de landelijke Halve Finale NK! 💪