Nieuwe Freerunles Korregwegwijk!

Freerunning blijft maar groeien binnen onze club, naast de vrije trainingen op zaterdag komt er nog een nieuwe locatie én tijd aan waarop je kan freerunnen:

Vanaf dinsdag 6 februari is er in de gymzaal aan de Molukkenstraat 1 van 16.00-17.00 ook Freerunning.
Paul heeft de afgelopen weken in samenwerking met Bslim hier al een aantal proeflessen gedraaid en er is zoveel enthousiasme dat wij als vereniging de les structureel gaan aanbieden!

Mocht je in de buurt wonen en je wil een keer komen proeven ben je van harte welkom!
Mocht je al lid zijn bij ons en liever aan de Molukkenstraat freerunnen dan op de locatie waar je het nu doet, stuur dan even een mailtje naar ledenadministratie@kvgroningen.nl zodat we je in de administratie kunnen overzetten naar deze les.