Noord oost Finale Heren

Afgelopen zaterdagochtend en in de late namiddag vond de Noord Oost finale in Putten (Gld) plaats. Echt een Gelderse opstart-het duurde even voor het allemaal liep- maar verder goed georganiseerd. Noël en Jerayno trapten af en turnden een gemiddelde wedstrijd. Prima oefeningen van beide jongens, Jerayno voor het eerst flikflak op vloer, maar een onverklaarbare lage vloer (E/netheid) score en een foutje op brug van Noël zette de mannen op gemiddelde punten totaal. Noël stond na 3 toestellen even 1e zelfs.

Tjeerd Jan had laat op de dag een wedstrijd. Ook prima oefeningen en een inschatting om na ronde 5 het podium te kunnen bezetten een alles of niet actie op voltige. Een moelijkere flank oefening met hogere d score pakte helaas minder goed uit door 2 onderbrekingen. Verder heel netjes geturnd door T-J! 7e plaats.