Peter & Erzsi jarig

Vandaag vieren we de verjaardag van onze voorzitter Peter & onze turntrainster Erzsi.

Peter zit al heel veel jaren in het bestuur en nadert ook al bijna de tientallen jaren als voorzitter. Hij is onder andere heel erg druk geweest om alles te regelen voor de turnhal met de gemeente en daar zijn wij hem allen heel erg dankbaar voor! Peter is echt een steun voor de vereniging en helpt het mede te (blijven) bestaan!

Erzsi geeft inmiddels al heel wat jaren les in Ter Borch en scoort met haar meiden altijd goed op de wedstrijden. Vele meisjes die in de selectie komen, komen uit haar “lichting”. Erzsi probeert zelf ook nog wat te blijven turnen en haar beide kinderen zijn ook lid van de vereniging. Zo actief zien we het natuurlijk graag

Beiden wensen wij natuurlijk een hele fijne verjaardag toe met nog heel veel jaren in goede (sportieve) gezondheid!