Plaatsingswedstrijd kwartfinale

Vandaag vond de plaatsingswedstrijd voor de landelijke finales 3e divisie plaats in Hoogeveen. Marieke turnde een prima wedstrijd wat haar de 14e plaats opleverde, Esther (12e) was nog niet helemaal van de griep hersteld en dat resulteerde helaas in grote fouten.

Suviëna turnde een goede wedstrijd wat haar de 6e plaats opleverde en een plek op de Halve Finale NK! 👍 Ysaline turnde 3 goede toestellen, helaas heeft ze sprong geweigerd waardoor een plaatsing onmogelijk was. Wel haalde ze het 1e cijfer op brug! 💪

Jennefer, Lotte, Margriet en Nanette hebben alle 4 laten zien wat ze kunnen! Nanette heeft een wat mindere start gehad dit seizoen waardoor deze wedstrijd iets te vroeg voor haar kwam, desondanks heeft ze netjes de 12e plaats gehaald!
Margriet mocht het brons in ontvangst nemen, Lotte werd 4e en Jennefer 5e. Daarmee zijn zij ook geplaatst voor de Halve Finale NK! 👍 🤗