plaatsingswedstrijd heren turnen

Gister was ook de competitie voor de 4e divisie en de plaatsing voor de landelijke finales. De jongens waren verdeeld over 4 wedstrijden in Joure. In de ochtend de eerste groep waarbij het gaat om de 1e wedstrijd van 2 plaatsingsmogelijkheden. Noel werd 4e! Vervolgens was het de beurt aan de jeugd en had Rens een prima wedstrijd. Hij heeft eindelijk reuzen op rek geturnd. Ook deze jongens mogen nog allen op voor de 2e competitie- en plaatsingswedstrijd in Meppel op 17 mrt. In wedstrijd 3 en 4 ging de 3e en 2e div. aan de slag, zij moesten zich deze wedstrijd plaatsen (25% naar rato per gewest-waarbij de 1/8 finale in Tilburg verleden tijd is). Dat is dan ook alleen Milan Staelens verdiend gelukt ondanks een knieblessure. 2e div. Mark en 3e div. Wouter plaatsten zich automatisch voor 1/4 finale op 10 maart in Zierikzee.