Provinciale Kampioenschappen NTS B

Goed nieuws uit Uithuizen bij PK Nts b en c. Goud voor: Bethel, Jennifer en Marit, zilver voor: Franca, Lou-Ann, Lynn, Sam en Silke en brons voor Noor en Eveline👍👍

Afgelopen zaterdag 2 juni deden er een aantal meiden van KV mee aan het PK in Uithuizen. Hier zijn weer uitstekende prestaties neergezet. De eerste wedstrijd kwamen de jongste meiden in actie. Deze hadden aardig wat last van zenuwen, maar hebben ondanks dat prima oefeningen neer gezet. De tweede en derde wedstrijd waren de pupillen en de jeugd meisjes aan de beurt. Ook zij hadden last van zenuwen, maar die wisten ze goed te onderdrukken. Supermooie oefeningen werden er neergezet, die werden beloond met een medaille voor Eveline, Lou-Ann, Lynn, Franca en Sam. Het was aan het niveau absoluut te zien dat dit de finale was en alle scores lagen daardoor super dicht bij elkaar. Dus ook de meiden zonder medailles hebben hele goede scores neergezet.
Ook de junioren en senioren kwamen in actie. Junioren Marit, Silke en Luna hebben een ontzettend goede wedstrijd geturnd. Marit mocht hiervoor een gouden medaille in ontvangst nemen. Luna belande met een paar tienden verschil met de 3de plaats op de 4de plek. Silke had niet helemaal haar dag, maar mocht alsnog met een zilveren medaille naar huis gaan. Senioren: Bethel, Noor en Jennifer turnden ook een geweldige wedstrijd, die voor hun alle 3 beloond werd met een medaille.

Foto’s staan in ons album