AANMELDEN KAN NIET MEER – INFORMATIE OVER DE INDELING VOLGT ZO SNEL MOGELIJK

Na een paar jaar afwezigheid, gaan we de survival weer organiseren! Dit keer niet als afsluiter van het jaar, maar juist aan het begin van het seizoen. We gaan de samenwerking aan met Hommes Outdoor. Dat betekent dat het dit jaar plaatsvindt achterop het terrein van Zernike waar ook de survivalbaan van Hommes Outdoor te vinden is.

Ouders kunnen hier makkelijk kijken bij de run, maar misschien ook wel helpen, want bij elke hindernis moet iemand staan voor een instructie en ter beoordeling of je de hindernis wel hebt afgelegd. Daarnaast hebben we een klein winkeltje met koffie, thee, fris en wat lekkers waar we ook vrijwilligers kunnen gebruiken net als voor de “wedstrijdcommissie”.

De survival bestaat uit verschillende hindernissen en natuurlijke obstakels waarvoor veel doorzettingsvermogen en een goede conditie nodig is. Bij elke hindernis staat iemand die uitleg geeft en beoordeelt of de hindernis correct genomen is.

Het af te leggen parcours wordt aangepast per leeftijdsgroep. Om veiligheidsredenen mogen tijdens de loop kleding en schoenen niet uit! Voor eventuele schade aan- of verlies van kleding kan de vereniging niet aansprakelijk worden gesteld: trek dus oude kleding aan!

• Voor wie:   Voor alle leden van GVAV Rapiditas, GV Olympia en K&V Groningen vanaf 7 jaar én met minimaal zwemdiploma A
  • Waar:  Hommes Survival & Outdoor Survivalbaan Zernike, De Bunders 2, 9717 BD Groningen
  • Starttijd:  +/- 13.00-18.00uur. Per leeftijdscategorie zal een starttijd van het betreffende blok gegeven worden. De verdeling is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De precieze indeling zal uiterlijk 21 september per email en op de website www.kvgroningen.nl gedeeld worden.
  • LET OP:  Graag 30  minuten voor je starttijd aanwezig zijn. Zodra je er bent direct aanmelden bij de aanmeldtafel zodat we weten dat je er bent.
  • Prijsuitreiking: Per leeftijdsgroep zal dit z.s.m. plaatsvinden nadat de laatste deelnemers van die groep klaar zijn. Houd rekening met minimaal een kwartier verwerkingstijd
  • Kleding: Lange broek en hoge gympen/ stevige schoenen. Tip: Trek oude kleren aan
  • Kosten:  Per deelnemer €7,50 te betalen via de webshop van KV Groningen
  • Opgave:  Tot uiterlijk 14 september
  • LET OP:  een aanmelding is alleen geldig als we zowel de betaling als het aanmeldformulier hebben ontvangen! Beiden zijn te vinden op de website van KV Groningen.
  • Assistentie:  Bij elke hindernis hebben we min. 1 persoon nodig, dus bij deze vragen we om jullie hulp! Voor deelnemers is het leuk in het parcours een bekende tegen te komen. Daarnaast hebben we nog
    een aanmeldtafel, een start- en finishtafel, een wedstrijdtafel en een winkeltje met wat eten & drinken waar we hulp kunnen gebruiken. Aanmelden kan via het aanmeldformulier van de deelnemers.
  • Geen vrijwilligers betekent ook geen survival, dus meld je aan!

Vragen? Mail naar webmaster@kvgroningen.nl

Aanmeldformulier zie hieronder.
LET OP: Je kan je individueel aanmelden, maar je start altijd met 2 of 3 personen tegelijk. Wil je dit samen met een vriendje of vriendinnetje geef dit dan aan in het laatste veld “opmerkingen”.
Elke deelnemer moet zich wel afzonderlijk aanmelden en betalen. Je mag ook een vriendje/ vriendinnetje meenemen van buiten de club.

Aanmelding Survival 28 september 2019
Bij welke vereniging sport deelnemer
Tel.nr wordt alleen gebruikt bij incidenten die we natuurlijk niet hopen te krijgen
In het kader van gemeenschappelijk belang van de vereniging mogen wij beeldmateriaal maken van de wedstrijden. Dit delen wij op onze website en sociala media zoals Facebook & Instagram. Is er bezwaar voor deelnemer?
Wil een van de ouders/ verzorgers vrijwilliger zijn?
Welke taak zou de vrijwilliger willen?
Wil de vrijwilliger de hele middag helpen (ongeveer 6 uur) of een deel (3 uur)
In het kader van gemeenschappelijk belang van de vereniging mogen wij beeldmateriaal maken van de wedstrijden. Dit delen wij op onze website en sociala media zoals Facebook & Instagram. Is er bezwaar voor de vrijwilliger ?