Uitval Freerunlessen Hoogkerk – woensdag 4 september

Beste ouders en leden,
Wij vinden het zeer vervelend te moeten melden dat jullie les helaas vandaag niet kan starten, maar nog een week moet opschuiven. Onze trainer Raymon, die ook dit jaar weer de lessen verzorgd, is helaas ziek geworden vandaag. Ondanks onze inspanningen is het zo kort dag niet meer gelukt om vervanging te vinden.
Wij vinden het natuurlijk erg vervelend omdat wij begrijpen dat iedereen na die lange vakantie weer staat te popelen om te kunnen freerunnen. Graag hadden wij het ook anders gezien, maar ziekte is in dit geval overmacht. Wij hopen dan ook op jullie begrip.
Via deze weg hopen wij iedereen nog tijdig te kunnen bereiken. Verspreid vooral het bericht ook via andere kanalen als jullie denken dat iemand het bericht anders mist!
met vriendelijke groet,
Daphne Veldman