Uw mailtje is niet de enige… hopelijk heeft u wat geduld

Wij worden afgelopen weken overstelpt met mailtjes. Wanneer we er enkele hebben weggewerkt staan er al weer 10 nieuwe.

De verwerkingstijd voor aanvragen van proeflessen is normaal gesproken binnen een week. Daar waar we er per maand gemiddeld 85 hebben zitten we de eerste 2 weken al op meer dan 200! Voor elke aanvraag moeten wij specifiek bij die les kijken of er plek is. Dus het duurt soms even voordat we een reactie geven.

Daarnaast staan we aan de start van het nieuwe seizoen en hebben we te kampen gehad met wat opstartproblemen. Nog niet alle lessen zijn voorzien van een trainer, of er is ziekte. We willen natuurlijk zo min mogelijk lesuitval en zijn hier dus druk mee bezig.

Aan de start van een nieuw seizoen vragen mensen in welke les ze zitten. Als de trainer niks heeft besproken over doorschuiven naar een volgende les of jullie hebben van de verenigingsmanagers niks gehoord, dan zit uw zoon/ dochter nog steeds op dezelfde les.

We hopen dat u begrip heeft voor het feit dat wij als verenigingsmanagers naast deze baan ook nog een andere baan en een gezin hebben, laat staan vrije tijd… We kunnen daarom helaas niet alle vragen binnen 48u beantwoorden. We doen dit zo snel mogelijk!

Daphne & Irene