Wij doen weer mee aan de Grote Club Actie! Start zaterdag 14 september

Hallo allemaal,

De Grote Club Actie gaat zaterdag 14 september weer van start. Per verkocht lot is bijna 80% voor de vereniging. Met de opbrengst kunnen wij nieuwe toestellen en materialen aanschaffen voor alle gymzalen waar we lesgeven.

Door het vele gebruik van de toestellen is er altijd wel eentje aan dringend herstel of vernieuwing toe. Ook kleine reparaties zijn al erg duur. Zo zijn er weer een paar balkhoezen te vervangen, hebben nog niet alle zalen een plankoline en kunnen we in sommige gymzalen ook nog wel een extra dikke mat gebruiken. Dat kunnen wij van de contributie alleen echt niet doen, die willen wij ook graag zo laag mogelijk houden. Dus het verkopen van zoveel mogelijk loten is erg belangrijk,daar gaan we toch allemaal voor! Elk verkocht lot telt mee, als ieder ‘n steentje bijdraagt zorgen we met z’n allen voor onze vereniging en het voortbestaan ervan:DOE OOK MEE EN HELP ONZE CLUB K & V!

Op zaterdag 14 September mag je beginnen, maar absoluut niet eerder; anders lopen we het risico dat we nooit meer mogen meedoen aan de Grote Clubactie en het is bovendien ook onsportief tegenover andere clubs! Net als vorige jaren werken we weer met machtigingsboekjes. De Verkoopboekjes worden door de leiding in de les uitgedeeld. Heb je geen boekje ontvangen vraag er gerust (nog) een.

Op de binnenkant kaft van het Verkoopboekje staat de algemene informatie. Zo verkoop je loten voor KV:
• Schrijf eerst jouw voor- +achternaam, en de zaal waar je les hebt goed leesbaar op je boekje. Dan weten wij wie er zoveel loten heeft verkocht! Met meer dan 1200 leden is het belangrijk te weten waar je les hebt.
• Houd deze brief steeds bij je boekje zodat je de mensen kunt laten zien dat je voor K&V verkoopt!
• Vraag aan familie, vrienden, buren, docenten enz. of zij een lot van jou willen kopen. Eén lot kost € 3,00.
• In jouw Verkoopboekje moeten zij dan hun naam, adres, aantal loten, complete IBANnummer én HANDTEKENING heel duidelijk invullen. Wil je dit elke keer goed controleren of alles is ingevuld?
• Geef de mensen het bedankbriefje met de deursticker:Dit is het rechtse deel van de bladzijde uit je Verkoopboekje. Het ingevulde deel moet je wél in het boekje laten zitten!
• Is jouw boekje vol (fantastisch!) dan kan je een nieuwe vragen bij je leiding of bellen naar Will Hoeijmakers.
• Als je klaar bent lever je het boekje in bij je trainer in de les, doe dat uiterlijk 12 oktober 2019!!
• De trekking van de Grote Clubactie is op 11 december 2019. De hoofdprijs is € 100.000,- en verder zijn er een auto, geldprijzen, reizen, een fiets, en heel veel andere leuke prijzen te winnen.
• Je kan ook online loten verkopen door de volgende link te delen (staat ook op de website en facebook): http://toolbox.clubactie.nl/actie/ChristelijkeSportverenigingKracht1 Je kan op deze manier (verre) familie makkelijker vragen ook een lot van je te kopen. Echter kunnen we dan niet meer op naam zien wie er iets heeft verkocht, want dit gaat per sportlocatie. Het betekent dat je dan dus afstand doet van je 1,50 beloning voor elk 5 online verkochte loten.

Voor jou als je loten hebt verkocht:
• De Grote Clubactie heeft een Kids-site met o.a. een Verkoopwedstrijd met mooie prijzen! www.kids.clubactie.nl
• Heb je 20 loten of meer verkocht dan geeft De Grote Clubactie (via Will) een Voucher met gratis entreekaart voor een pretpark en kortingsbonnen voor verschillende winkels.
• Van K&V ontvang je voor elk lot dat je verkoopt een kleine beloning (30 cent per lot). Je kunt dus zelf ook een zakcentje verdienen! Dit zal je in januari van ons ontvangen als is gebleken welke loten allemaal succesvol zijn geboekt en verkocht.
• De 5 beste lotenverkopers van K&V krijgen een cadeautje. Het record staat op meer dan 100 loten. Wie weet dit te overtreffen?
• Belangrijk: Géén geld voor loten aannemen! We ontvangen geen papieren loten meer. Het lotnummer komt op het bankafschrift van de koper te staan! Daarom is het erg belangrijk dat alles goed leesbaar wordt ingevuld!

Héél veel Succes!!!
Voor meer informatie of vragen bellen naar Will Hoeijmakers tel: 050-5777116