Wijziging procedure contributie inning

Afgelopen jaar hebben we de ledenadministratie volledig geautomatiseerd. Alle leden staan geregistreerd in Digimembers, het ledenadministratiesysteem van de KNGU. Er waren helaas problemen met de automatische incasso’s waardoor sommige incasso’s niet goed zijn gegaan. Wij betreuren dit en hebben de problemen inmiddels opgelost. Om helderheid te geven over de incassoprocedure hebben we een protocol opgesteld. Het is dan voor iedereen duidelijk wanneer we incasseren en hoe we met herinneringen omgaan. We zijn genoodzaakt het wat ‘strakker’ in te richten vanwege de enorme groei van de vereniging.

Op de pagina van het incassobeleid staat het protocol in vier stappen uitgelegd. Het protocol zal m.i.v. het eerste kwartaal 2018 ingaan. Let op: Stap 1 is voor het eerste kwartaal aangepast omdat het al begin januari is geweest